Inloggen Inloggen
close

Veelgestelde vragen

FAQ

Wie is UwKluis

UwKluis is onderdeel van het bedrijf Holland Financial Business Group (HFBG). HFBG is onder andere bekend van de Nationale Hypotheekbond. De software wordt ontwikkeld en onderhouden door dit bedrijf.

 • Wat is UwKluis?

  UwKluis is een online applicatie om overzicht te houden in uw financiële situatie. UwKluis zorgt ervoor dat u eenvoudig en gemakkelijk eigenaar blijft van uw persoonlijke gegevens. UwKluis biedt u de mogelijkheid om zelf te bepalen met wie u uw gegevens wilt delen. Denk hierbij aan uw financieel adviseur die op deze manier snel en helder inzichtelijk krijgt wat uw persoonlijke situatie is. Op deze manier blijven u en gekoppelde partij(en) Up-to-date met veranderingen van beide kanten.

 • Wie is UwKluis?

  UwKluis is onderdeel van het bedrijf Holland Financial Business Group (HFBG). HFBG is onder andere bekend van de Nationale Hypotheekbond. De software wordt ontwikkeld en onderhouden door dit bedrijf.

 • Hoe groot mogen de bestanden zijn voor het uploaden in UwKluis?

  Bestanden die met UwKluis geupload worden hebben een upload limiet van 8MB.

 • Welke type bestanden zijn toegestaan bij het uploaden van documenten?

  De volgende bestandformaten zijn toegestaan bij het uploaden van documenten:

  • document bestanden; (.docx), (.xlsx), (.pdf)
  • afbeeldingen; (.bmp), (.png), (.jpg), (.jpeg)

 • Hoe kan ik mijn data delen?

  UwKluis maakt het mogelijk om documenten te delen met gekoppelde partijen zoals uw financieel adviseur. Op deze manier kunt u veilig uw financiële situatie delen met deze partij zonder dat u daarvoor de deur uit moet.

 • Waarom zou ik mijn gegevens willen delen via UwKluis?

  Met UwKluis wordt gedeelde informatie op één centraal punt beschikbaar voor meerdere partijen. U blijft op deze manier eigenaar van uw gegevens, tevens bepaalt u zelf wie informatie mag inzien. Dit voorkomt dubbel werk en opnieuw toesturen van de zelfde documenten en gegevens. Een gekoppelde organisatie kan een u een bericht sturen als er actie van uw kant nodig is.

Footer_consument