Aanmelden

De Nationale Hypotheekbond heeft de nieuwe activiteit UwKluis ontwikkeld met als partner Ordina. Als lid van de Nationale Hypotheekbond kunt u hiervan als eerste profiteren.

Via UwKluis.nl kunt u uw klanten online via een beveiligde verbinding op uw kantoor gegevens snel en foutloos laten ophalen bij verschillende websites van de overheid waaronder o.a:

  • Belastingdienst.nl
  • MijnOverheid.nl
  • MijnPensioenoverzicht.nl
  • UWV.nl
  • DUO.nl

Uw klanten kunnen via UwKluis eenvoudig met hun DigiD op de beveiligde websites inloggen en UwKluis verzameld dan de benodigde gegevens. Uw klant kan uiteraard zelf kiezen welke gegevens hij aan u beschikbaar stelt.

De gegevens worden voor u verzameld en overzichtelijk weergegeven in een beveiligde PDF.

Wilt u risicoloos als een van de eerste een UwKluis account gebruiken maak dan gebruik van het contract met een proefperiode van een maand. Het tarief voor UwKluis is € 59,- exclusief btw per maand voor gebruikers van de Nationale Hypotheekbond software (Reguliertarief € 79,-). De eenmalige activatie- en implementatiekosten voor de UwKluis omgeving bedragen € 125,-. Voor de Uwkluis omgeving geldt een maximum van 50 naar u verzonden pdf-berichten met klantgegevens per maand, daarboven geldt een aanvullende vergoeding van €1,00 per naar uw verzonden pdf-bericht met klantgegevens. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Deze tarieven gaan pas in na de eerste maand, met uitzondering van de kosten voor de naar u verzonden pdf-berichten met klantgegevens boven de 50 stuks.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden van UwKluis.nl dan kunt u een mail sturen naar info@hypotheekbond.nl of bellen met onze servicedesk 0207582111.

UwKluis bestellen

1 maand proeftijd - Als u niet tevreden bent en dit met de reden gemotiveerd via de mail (info@hypotheekbond.nl) aangeeft binnen 1 maand na activatie van uw account wordt dit contract direct beëindigd. Uw motivatie stelt ons in staat ons product eventueel verder te verbeteren.

De looptijd na de proeftijd van het contract is minimaal een jaar en loopt daarna automatisch door. Het contract is na het eerste jaar maandelijks op te zeggen met een opzegtermijn van drie maanden. U geeft door middel van het doen van deze aanvraag de Nationale Hypotheekbond de machtiging om het maandelijkse bedrag te incasseren middels een doorlopende SEPA Incasso. Een voorbeeld van de bevestiging van de overeenkomst is hier contract-UwKluis-versie-1.3.pdf te downloaden.

Uw aanmelding is ontvangen, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Een of meerdere velden zijn onjuist ingevuld.